www.truhlarstvi-bohemia.cz

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Správce osobních údajů, Truhlářství Bohemia s.r.o., se sídlem Plavská 598, 373 81 Kamenný Újezd, identifikační číslo: 06784984, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    • fungování webových stránek

     

  2. Uvedené cookies viz. výše ukládají:

    • zobrazené stránky na těchto webových stránkách
    • odkazující stránku, ze které jste přišel(a)
    • operační systém
    • prohlížeč
    • použité zařízení, ze kterého bylo na webové stránky připojeno

     

  3. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení").

     

  4. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu - tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v spodní části stránky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

     

  5. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

     

  6. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která běžně neumožňuje identifikaci jednotlivce.

     

  7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena níže v tomto dokumentu, u jednotlivých typů cookies.

     

  8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

     

  9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů - Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.       

     

  10. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga
    Tato cookie se používá k měření v google analytics 2 roky
    Měření _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Při zavření prohlížeče
    Funkčnost PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Při zavření prohlížeče




     

 

 

Nabídka Truhlářství

V naší nabídce naleznete veškeré druhy produktů, které jako truhláři běžně zpracováváme. Rozdělili jsme je do jednotlivých skupin pro přehlednější zobrazení. Pokud zde nenaleznete přesně to co hledáte, nezoufejte a odešlete nám svou poptávku. Ze zřejmých důvodů sem nelze dát úplně vše, ale v podstatě vše z truhlařiny, jsme schopni zhotovit.

Podlahy
ZOBRAZIT
Pergoly
ZOBRAZIT
Ploty, brány
ZOBRAZIT
Zábradlí, schody
ZOBRAZIT
Dřevěný nábytek
ZOBRAZIT
Ostatní dřevovýroba
POPTÁVKA

Píší o nás

S výrobou od Truhlářství Bohemia, jsem velmi spokojen. Objednal jsem pergolu, byla do měsíce hotová a postavená. Doporučuji!
Petr Kolář (Č.Budějovice), živnostník
Potřeboval jsem okolo svého nového rodinného domu vyrobit a namontovat plot. Truhláři z Bohemie, vše provedli k mé spokojenosti.
Jan Ručka (Praha), IT pracovník
Děkuji pánům z Truhlářství Bohemia, za dřevěné nášlapy ke zděným schodům. Byly dodány dokonce dříve a již je využíváme.
Petra Koucká (Tábor), fakturantka

Nezávazná objednávka

Oslovily vás naše služby? Poptáváte truhlářské práce, případně montáž dřevěné/plovoucí podlahy? Napište nám kontakt na vás a my vám rádi zašleme kompletní nabídku včetně ceny. Jde o nezávaznou poptávku/objednávku, která je ZDARMA! Pokud vám podmínky nebudou vyhovovat nic se neděje, uvidíme se třeba příště, pokud ano, už nyní se těšíme na spolupráci.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Kontakt

Truhlářství Bohemia s.r.o.
Plavská 598, 373 81 Kamenný Újezd
Působíme zejména v Jižních čechách, v centru a okolí Českých Budějovic,
Č.Krumlova, Písku, Tábora, v Praze a okolí

Telefon: +420 774 226 742, E-mail: info@truhlarstvi-bohemia.cz